Letar du efter enkla sätt att skapa rörligt innehåll för Instagram? Det är stort fokus på video, särskilt på Instagram, så visst är det värt att prova! Det sägs att en video får mer uppmärksamhet än en statisk bild i Instagramflödet eller i Instagram Stories. Vårt råd är att prova sig fram och se vad som fungerar bäst för just din verksamhet. Om du vill komma igång direkt har vi några snabba tips, som du kan prova med en gång.

1. Lägg till en video i bakgrunden.

En video i bakgrunden i ditt Instagram-inlägg eller i Instagram Story är väldigt enkelt och effektfullt. Det skapar absolut uppmärksamhet i flödet.

2. Lägg till en GIF.

Giffar är ett fantastiskt sätt att få uppmärksamhet! Om du väljer en hel bild som GIF eller en beskuren GIF, spelar ingen roll. Välj det som passar bäst i sammanhanget.

3. Lägg till animerade element.

Till och med en så liten detalj som en animerad pil eller stjärna kan göra att ditt inlägg i Instagram-flödet eller Instagram Story sticker ut.

Läs också:  3 contentidéer alla varumärken kan använda

 

Lycka till!

PS Hör gärna av dig om du behöver hjälp med att komma igång!

 

KONTAKTA OSS!

Vill du lära dig mer om marknadsföringsstrategi och hur det fungerar? Eller kanske bolla tankar om sociala medier, eller annan marknadsföring, kontakta oss gärna.

9 + 5 =