Certifierad pilot och operatör

Fotografering och filmning med drönare. Jag är EASA certifierad i den öppna klassen A2, A1/A3 och registrad hos Transportstyrelsen som operatör och pilot.

Jag har stor erfarenhet av flygning i extrema miljöer, stadsmiljö, hav och kust och exotiska resmål.

 

Om oss

Drönarfotografering utan begränsningar

Vi kan fota/filma i de flesta miljöer och är specialiserade på stadsmiljöer, hav och segling. Vi har även samarbetspartners som stöttar upp med vanlig foto och film samt mer krävande tekniska drönarfilmning. Drönarfotografering och filmning är en bisyssla och fortfarande en stor passion och hobby och därför tackar vi hellre nej till jobb vi inte känner oss kompetenta att utföra.  Samtliga uppdrag som utförs görts inom gällande regelverk för drönarflygning.

Med ett stort kunnande för flygning, väderförhållanden och hur detta inverkar på flygning och fotgrafering men inte minst säkerheten gör att vi alltid lämnar över ett högkvalitativt resultat.

Vi kan med lätthet följa specifika båtar eller hela tävlingar från en perfekt vinkel antingen som studie material för seglarna själva eller för klubbar och övriga intressenter.

Inramade fotografier.

Vi säljer våra Fotografier, inramade med eller utan passpartou utifrån vad motivet passar bäst med. Våra storlekar 50×70 samt 30×40 och i specialfall 70×100. Alla ramar leveraras med äkta reflexfritt glas. Modell och färg på ram enligt överenskommelse vid beställning.

Kontakta oss för mer information

11 + 14 =

Bevakning, filmning och fotografering av segling.

Vad är bättre än ett stort intresse för segelbåtar, segling och fotografering. Nu har jag haft glädjen att fotografera Dragon Gold Cup 2021 i Marstrand samt mindre tävlingar under sommaren 2021 och kommer göra en seriös satsning för att kunna täcka alla behov kring photografering och filmning av såväl båtarna som tävlingen i stort. För mer information kontakta gärna oss så kan vi berätta mer. 

Uppdrag

Vi kan hjälpa till med:
  • Tävlingsbevakning
  • Inspelning av träning
  • Fotografering av tävlingar eller individuella båtar

Föreningar som bedriver ungdomsverksamhet inom segling och vill ha hjälp i utbildningssyfte utför vi uppdrag till självkostnadspris.

Follow us on Instagram

RAW eller editerad?

Förutom drönarfotografering och filmning kan vi även hjälpa till med editering av bilder och film.

Vi använder oss primärt av Adobe creative cloud program.

Kontakta oss

10 + 3 =