Tjänster

Kalamank marketing är en digital marknadsföringsbyrå och vi erbjuder digitala marknadsföringstjänster som utvecklar ditt företag. Läs mer om hur vi kan hjälpa dig med digital annonsering, sociala medier, webbproduktion, och mycket mer.

Rådgivnig & bollplank

Jag blir gärna din trogna diskussionspartner vad gäller rådgivning, inspirationskälla och idékläckare. Ett bollplank för att få puff i rätt riktning kring företagets marknadsföring och sociala medier.

Sociala medier

Sociala medier har blivit självklara marknadsföringskanaler. Syns man inte finns man inte, brukar många säga. Med sociala medier kan ditt varumärke synas och spridas online dygnet runt. 

Webbdesign

Funderar du på att skapa en hemsida eller kanske uppdatera din nuvarande?  En snygg hemsida ger ett proffessionellt intryck. Vi bygger snygga, mobilvänliga hemsidor i WordPress.

Content / innehållsproduktion

Intressant och värdefullt content, på webbplatsen, Instagraminlägg, eller nyhetsbrev ökar räckvidden och engagemanget för ditt varumärke.

Strategi

En digital marknadsföringsstrategi hjälper er att skapa värde för era kunder. Strategin ger er en tydlig bild över företaget,  målgrupper, produkter, marknader och konkurrenter.

Drönarfoto /

drönarfilmning

Fotografering och filmning med drönare i de flesta miljöer. Specialiserad på stadsmiljöer, hav och segling. Samarbetspartners som stöttar upp med vanlig foto och film.

Extern marknadsavdelning

När ni behöver extra stöttning. Som till exempel analys och utvärdering, identifiera målgrupper, bolla idéer, strategi kring kundtjänst, omvärldsbevakning.

Saltholmen försommar 2021
Samarbetspartners

Höra gärna av dig!

 

13 + 13 =

Cookie-samtycke med Real Cookie Banner