Våra tjänster

Kalamank marketing är en digital marknadsföringsbyrå och vi erbjuder digitala marknadsföringstjänster som utvecklar ditt företag. Läs mer om hur vi kan hjälpa dig med digital annonsering, sociala medier, webbproduktion, och mycket mer.

Strategi

En digital strategi ger en tydlig bild över företaget, dess målgrupper, produkter, marknader och konkurrenter för att kunna ta fram en prioriterad aktivitetslista med smarta och genomtänkta aktiviteter att genomföra för att på bästa sätt understödja och nå de mål som företaget har.

Sociala Medier

Sociala medier har blivit en självklar marknadsföringskanal. Med hjälp av sociala medier kan ditt varumärke synas och spridas on line. Något vi gärna hjälper dig med.

Bollplank / Rådgivning

Att starta med sociala medier och digital marknadsföring kan vara lätt till en början, men det är inte alltid lika lätt att göra det bra! Vi hjälper dig gärna att komma vidare och framåt.

Digital annonsering

Annonser i sociala medier som Facebook, Instagram, Linkedin och Pinterest är idag en självklarhet för många företag och organisationer. Du når en stor publik och kan ändå välja väldigt smala målgrupper

Content / Innehållsproduktion

Genom att skapa intressant och värdefullt content, som exempelvis läsvärda artiklar på webbplatsen, Instagraminlägg, eller nyhetsbrev kan du öka räckvidden, och skapa ett djupare engagemang för ditt varumärke.

Extern marknadsavdelning

Är ni redan en marknadsavdelning men behöver stöttning ibland? Vi finns där när tiden inte riktigt räcker till, eller om ni behöver lägga fokus på andra delar i verksamheten.

 

Hemsida – Sökoptimering -SEO

Funderar du på en ny hemsida? Behöver du hjälp med sökoptimering?
Vi bygger hemsidor, snygga, responsiva, mobilvänliga hemsidor i WordPress. Du är med oss hela vägen till en ny hemsida. 

 

Drönarfoto och drönarfilmning

Fotografering och filmning med drönare i de flesta miljöer och är specialiserade på stadsmiljöer, hav och segling. Vi har även samarbetspartners som stöttar upp med vanlig foto och film samt mer krävande tekniska drönarfilmning.

Saltholmen försommar 2021

Drönarfoto /Drönarfilm

Vem älskar inte ett snyggt drönarfoto? Om du inte har möjlighet att fota från en helikopter eller från en skyskrapa är det svårt att få till en bild som sveper över landskapet. Vi erbjuder flera olika alternativ som hjälper dig att berätta ditt företag- eller organisations story.
Fråga oss gärna vad vi kan hjälpa dig och din verksamhet med. 

Ny hemsida

Vi skapar hemsidor i WordPress. Responsiva, mobilvänliga och snygga hemsidor för små företag och verksamheter. En hemsida är företagets ansikte utåt och en viktig del i hur ditt varumärke ska uppfattas. Missa inte den möjligheten att synas!

SEO

Sökmotoroptimering är en viktig del i marknadsföringen. Utan synlighet i sökmotorerna kommer din målgrupp att ha svårt att hitta dig och dina tjänster. Vi hjälper dig att optimera din hemsida så att ditt företag syns bättre i de organiska sökresultaten.

KONTAKTA OSS

 

10 + 12 =