VÅRA
TJÄNSTER

Sociala medier

Sociala medier har blivit en självklar marknadsförinskanal. Med hjälp av sociala medier kan ditt varumärke synas och spridas on line. Något vi gärna hjälper dig med.

Digital annonsering

Annonser i sociala medier som Facebook, Instagram, LinkedIn och Pinterest är idag en självklarhet för många företag och organisationer. Du når en stor publik och kan ändå välja väldigt smala målgrupper.  

Content – Innehåll

Genom att skapa intressant och värdefullt content, som exempelvis läsvärda artiklar på webbplatsen, Instagraminlägg, eller nyhetsbrev kan du öka räckvidden, och skapa ett djupare engagemang för ditt varumärke.

ny

Bollplank – rådgivning

Att starta med sociala medier kan vara lätt till en början, men det är inte alltid lika lätt att göra det bra! Vi hjälper dig gärna att komma vidare och framåt.

Strategi

De flesta företagen kan se effekter av sociala medier och digital marknadsföring. En strategi är en viktig del för att nå framgång i den digitala marknadsföringen. Vi bistår dig gärna med detta! 

Extern marknads-avdelning

Är ni redan en marknadsavdelning men behöver stöttning ibland? Vi finns där när tiden inte riktigt räcker till, eller om ni behöver lägga fokus på andra delar i verksamheten.

Början på något nytt. Säg hej!