DIGITAL
ANNONSERING

Dina kunder är online

Det är egentligen den främsta anledningen till varför du bör satsa på digital annonsering. Att annonsera digitalt ger dig stora möjligheter att nå kunderna även om de finns i olika kanaler och på olika enheter. Med dagens avancerade annonsering kan du rikta in dig på den exakta målgruppen som mest sannolikt kommer att köpa dina produkter eller tjänster.

 

Kontakta oss, vi hjälper dig gärna! 

ANNONSERING
FACEBOOK

Facebook har blivit en självklar marknadsföringskanal. Genom att rikta annonserna till de personer som med störst sannolikhet ger bra resultat, kan ni som företag nå era potentiella kunder på ett enkelt och kostnadseffektivt sätt.
Målet med annonsen kan variera, det kan vara att öka kännedomen kring varumärket, öka försäljningen eller generera leads.
Näthandeln har tagit över och de flesta av köpen som görs online är resultatet av en annons i de sociala kanalerna. Om du inte syns i de digitala kanalerna är det risk att du inte syns alls för en stor delar av dina potentiella kunder. Vi hjälper er gärna att komma igång och framåt!

ANNONSERING
INSTAGRAM

Nå nya kunder via Instagramflödet eller i Stories. Genom att annonsera på Instagram kan du nå potentiella kunder som inte följer ditt konto. Öka försäljning eller antal kunder till din webbplats.

Instagram-shopping – Företag kan tagga produkter direkt i inlägget på Instagram. Det blir på så sätt väldigt enkelt för personer att upptäcka och klicka på produkter. Shoppinginlägg kan användas som annonser i kampanjer som har skapats i Ads Manager. (Facebooks annonsverktyg). När en kund klickar på annonserna visas en produktbeskrivning i Instagram. Därifrån kan kunden fortsätta köpet på företagets webbplats.

ANNONSERING
PINTEREST

Pinterest är en unik plattform där du kan nå kunderna vid exakt rätt tidpunkt: just när de söker efter något specifikt.
Genom att annonsera på Pinterest ökar du räckvidden på dina pins och dina pins visas för din målgrupp. Pinterestannonser kan segmenteras till exempel genom ålder, intressen och plats.

ANNONSERING
LINKEDIN

Genom marknadsföring på LinkedIn kan du skapa engagemang med personer som är relevanta för din målgrupp. Med hjälp av LinkedIn-annonsering kan du segmentera målgrupper och nå personer med specifika jobbtitlar, kombinerat med specifika intressen.

VARFÖR INTE JOBBA TILLSAMMANS?

Vi hjälper dig med till exempel Facebook-annonsering oavsett om du redan har annonserat i sociala medier tidigare eller om du helt ny på området.