Sociala Medier

Vi hjälper dig gärna!

Hinner du inte posta i dina sociala kanaler? Kalamank Marketing kan hjälpa dig att nå dina potentiella kunder på flera olika plattformar. Vi hjälper dig där det behövs, vare sig det gäller att sätta upp och sköta dina sociala medie-konton, strategi, utbildning eller stöttning.

Sociala medier är så mycket mer än att posta i dina sociala kanaler.

Vi arbetar hårt för att leverera resultat. Både genom att kontinueligt posta i de sociala kanalerna och väl planerade kampanjer. Tillsammans skapar vi en kampanjstrategi som engagerar din målgrupp och hjälper din verksamhet att växa genom den bästa mixen av organiskt och köpt social media.  Du kanske redan har en marknadsavdelning in-house, som bara behöver stöttning, eller du kanske behöver vår hjälp att bygga din närvaro i sociala kanalerna från scratch.  Genom att vi  arbetar nära våra kunder blir vi en förlängd arm till ditt team.

Men vad är egentligen sociala medier?

Sociala medier är en samling av kommunikationskanaler online. Det är ett sätt att socialisera på en gemensam plattform.
Företag och organisationer kan använda sociala medier för att exempelvis marknadsföra produkter och tjänster, dela innehåll, interagera med kunder, hitta nya affärsmöjligheter och rekrytera personal.
Sociala medie-marknadsföring handlar om att fånga uppmärksamheten hos din målgrupp i den kanal där de befinner sig. Detta gör du genom att dela olika slags innehåll, som till exempel bilder, intressant information, nyheter, artiklar, bloggposter, GIF´s och videos för att både skapa en nyfikenhet och att få dina följare/potentiella följare att  vilja engagera sig med ditt varumärke och dina produkter eller tjänster.

  • Idag använder mer än 80% av Sveriges befolkning sociala medier.

  • Att synas online är en avgörande faktor för ditt företags överlevnad.

Hur kan sociala medier vara till nytta för ditt företag?

Öka medvetenheten

Sociala medier hjälper dig att bygga en medvetenhet om din verksamhet. Människor tenderar att köpa från varumärken de har hört talas om. Genom att marknadsföra sig online, når du fram till fler personer mycket snabbare än traditionell marknadsföring. Du får möjlighet att visa upp dina produkter och tjänster för människor som inte ens har sökt efter dem.

Bygga lojalitet

Sociala medier är ett fantastiskt sätt att berätta ditt företags historia. Att bygga ett starkare band mellan dig och dina kunder. Sociala medier kan hjälpa dig att bygga varumärkets trovärdighet och kunderna lojalitet

Kundservice

Möjligheten att kunna ge utmärkt kundservice. Kunderna förväntar sig att deras önskemål och synpunkter ska besvaras nästan omedelbart. Sociala medier gör det möjligt för dig att ta hand om kunderna på ett helt annat sätt. Det är du som sätter ribban. 

Örat mot marken

Du får genom sociala medier möjlighet att ha örat mot marken och veta vad dina kunder säger om ditt varumärke och dina konkurrenter. Det ger dig en möjlighet att veta vad dina kunder vill ha.