Sociala medier är så mycket mer än att posta i dina sociala kanaler.

R

Vad är sociala medier?

Sociala medier är en samling av kommunikationskanaler online. Sociala medier är ett sätt att socialisera på en gemensam plattform.
Företag och organisationer kan använda sociala medier för att exempelvis marknadsföra produkter och tjänster, dela innehåll, interagera med kunder, hitta nya affärsmöjligheter och rekrytera personal.

R

Vad är sociala medie-marknadsföring?

Sociala mediemarknadsföring handlar om att fånga uppmärksamheten hos din målgrupp i den kanal där de befinner sig. Detta gör du genom att dela olika slags innehåll, som till exempel bilder, intressant information, nyheter, artiklar, bloggposter, gif´s och videos för att både skapa en nyfikenhet och att få dina följare / potentiella följare att vilja engagera sig med ditt varumärke och dina produkter eller tjänster.

R

Vi hjälper dig gärna!

Hinner du inte posta i dina sociala kanaler? Kalamank Marketing kan hjälpa dig att nå dina potentiella kunder på flera olika plattformar. Vi hjälper dig där det behövs, vare sig det gäller att sätta upp och sköta dina sociala medie-konton, strategi, utbildning eller stöttning.

Det är aldrig försent att börja med sociala medier.

Oavsett om det gäller starta från scratch, ta ett omtag eller att börja involvera dina anställda så är det absolut värt att sätta igång.

Ungefär 80% av de som arbetar i Sverige använder sociala medier dagligen enligt Internetstiftelsen 2020.  Vi använder olika kanaler beroende på ålder, kön och intresse. Därför är det viktigt att göra en målgruppsanalys för att ta reda på vilken kanal som passar din verksamhet bäst.

Vi hjälper dig gärna att ta fram en strategi för dina sociala medier.

Hur kan sociala medier vara till nytta för ditt företag?

Sociala medier ökar medvetenheten om ditt varumärke.

Sociala medier hjälper dig att bygga en medvetenhet om din verksamhet. Människor tenderar att köpa från varumärken de har hört talas om. Genom att marknadsföra sig online, når du fram till fler personer mycket snabbare än traditionell marknadsföring. Du får möjlighet att visa upp dina produkter och tjänster för människor som inte ens har sökt efter dem.

Sociala medier bygger lojalitet.

Social medier är ett fantastiskt sätt att berätta ditt företags historia. Att bygga ett starkare band mellan dig och dina kunder. Sociala medier kan hjälpa dig att bygga varumärkets trovärdighet och kunderna lojalitet

Kundservice i sociala medier.

Möjligheten att kunna ge utmärkt kundservice. Kunderna förväntar sig att deras önskemål och synpunkter ska besvaras nästan omedelbart. Sociala medier gör det möjligt för dig att ta hand om kunderna på ett helt annat sätt. det är du som sätter ribban.

Sociala medier hjälper dig att nå ut.

Du får genom sociala medier möjlighet att publicera inlägg som kan få en enorm räckvidd. Varför inte använda möjligheterna med sociala medier för att nå ut med ditt budskap?

 

Hur kan Kalamank hjälpa ditt företag med sociala medier?

Du kanske redan har en marknadsavdelning in-house, som bara behöver stöttning, eller du kanske behöver vår hjälp att bygga din närvaro i sociala kanalerna från scratch.  Genom att vi  arbetar nära våra kunder blir vi en förlängd arm till ditt team.

Kalamank hanterar vi alla dina sociala medie-konton och skapar inlägg för ditt företag. Vi hjälper dig att  lägga dina resurser på rätt ställe. Att driva ditt företag!

 

Hör gärna av dig så berättar vi mer.

4 + 12 =